Odpustite se iz družabnih medijev: Deaktivirajte svoj Facebook | SI.DSK-Support.COM
Življenjski slog

Odpustite se iz družabnih medijev: Deaktivirajte svoj Facebook

Odpustite se iz družabnih medijev: Deaktivirajte svoj Facebook

Ali vas skrbi, da ste postali preveč obsesivno ali preprosto čutijo potrebo, da bo odmor od odvračanja pozornosti od Facebook, socialni mediji hiatus je dobra ideja in nato vsakih zdaj.

Tukaj je, kako deaktivirati svoj Facebook račun začasno...

Socialni mediji je postalo vse porabijo za mnoge ljudi. Če ste nekdo, ki frequents Facebook, verjetno ste verjetno zmerno do močno vpleten v knjiženja, izmenjavo in brskanje delovnih mest in profile svojih prijateljev. Včasih je vse samo postane malo bolj in prelom je v redu. To je v teh časih, da je morda za vašo korist, da izključite vaš račun. To bo preprečilo sporočila in sporočila kopičijo, ko ste zunaj.

load...

Kako izključiti svoj Facebook račun začasno

Iz katerega koli Facebook strani, kliknite meni računa dol puščice. Najdete ga v zgornjem desnem kotu strani. Pojavilo se bo spustnem meniju. Izberite "Nastavitve računa iz tega menija.

Poglej za "zavihek varnosti. To naj se nahaja na levi strani strani. Kliknite na to kartico. To je, kjer boste lahko izključite vaš račun.

Ko boste kliknili na zavihek »varnost, poiščite in kliknite na" izključite vaš račun. Vaš račun je treba nato deaktivira.

Kaj se zgodi z vašimi podatki Facebook računa?

Pomembno je poudariti, da samo zato, ker je vaš Facebook račun ni več aktiven, to ne pomeni, da so vaši podatki ni več na internetu. Vsakič, ko objavite kaj o vaših medijskih straneh socialnih, še vedno utripa, tudi potem, ko je bil vaš račun onemogočen. Medtem ko bi se vsi ne bi mogli najti, in čeprav morda ne vse, še vedno tam, bodo ostanki še vedno preži okoli.

load...

To je razlog, zakaj se nikoli ne objavite ničesar, kar ne želite mase videti. Ne objavljaj osebnih podatkov. To je toliko, za vašo varnost, saj je za krajo identitete.

Kako aktivirati svoj Facebook račun

Ko ste pripravljeni aktivirati svoj račun, boste morali, da se prijavite na Facebook z e-poštnim naslovom in geslom, ki ste ga uporabili, da ga ustvarite. Vaš račun, profil in prijatelji seznam se bo vse še vedno tam. Medtem ko je vaš račun onemogočen, ne bodo prikazani na straneh vaših prijateljev in se ne bodo mogli najti vas pri iskanju dokler aktivirali vaš račun. Vse druge informacije, mora biti še vedno nedotaknjena in da lahko potem spet objavljanje, skupno rabo in branje tam, kjer ste končali.

Ob premoru od Facebook vsak zdaj in potem ni slaba ideja. To vam bo dala več časa z družino in prijatelji in morda celo speljati, da sodeluje v dejavnosti, ki ne vključujejo računalnik za spremembo. Morda celo pozdravljam to prepotrebno in zaslužen počitek.

load...